Στο ΚΚΕ η χρήσιμη ψήφος για το λαό και τη νεολαία

Στις 16 Σεπτέμβρη οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν πόσο αδύναμοι θα είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πόσο ισχυρό το ΚΚΕ, που μπορεί να συμβάλει σε μια συνεπή αντίσταση, χωρίς συμβιβασμούς και παζαρέματα

 

  • Η χρήσιμη για το λαό ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, ψήφος απόρριψης και μαζί προληπτικό χτύπημα για τα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται. Χρήσιμη ψήφος είναι η πιο αποτελεσματική για την επόμενη μέρα των εκλογών, ως παρακαταθήκη αντίδρασης στην αντιλαϊκή πολιτική. Το θέμα δεν είναι η διαχείριση της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά η αποτελεσματική αντίσταση και αντεπίθεση.
  • Η αντίθεση του ΚΚΕ προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εκφράζει πιστά την από θέση αρχών αντίθεση στην πολιτική που συμφέρει το μεγάλο κεφάλαιο, τους μονοπωλιακούς ομίλους, την ταξική εκμετάλλευση, την ταξική βία και καταπίεση με φυλετική και ηλικιακή διάσταση, σε βάρος των οικονομικών και πολιτικών μεταναστών. Εκφράζει την αντίθεση στην ιμπεριαλιστική πολιτική κατάπνιξης των λαϊκών κινημάτων, του σεβασμού των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων των λαών. Εκφράζει τη θέση για την ανάγκη να συγκροτηθεί το λαϊκό μέτωπο που θα δώσει φτερά στο λαϊκό κίνημα να διεκδικήσει τη λαϊκή εξουσία.

διαβάστε την συνέχεια…

Advertisements
Αναρτήθηκε στις ΚΚΕ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στο ΚΚΕ η χρήσιμη ψήφος για το λαό και τη νεολαία
Αρέσει σε %d bloggers: