Αμεση δράση και λαϊκη κινητοποιήση για την αντιμετώπιση των πυρκαγίων.

Το ΠΓ του ΚΚΕ καλεί τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ να κινητοποιησουν το λαό, προκειμενου να αποφευχθουν νεες πυρκαγίες.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, η οδύνη είναι αυτονόητη

Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οπαδοί να τεθούν απολυτά στην υπηρεσια των τοπικων αρχων, φορέων και παραγόντων για να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων μπορούν αλλά και στην συμπαράσταση των κατοίκων. όπου δεν υπάρχουν φωτιές μαζί με άλλες δυνάμεις να επαγρυπνούν, στην Αττική και όπου αλλού υπάρχουν ορεινοί όγκοι δάση και περιοχές που ενδεχομένως συνδέονται με φιλέτα».

Ακούστε την ανακοινωση του Π.Γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ

Προσθήκη 20.45 (25/08/2007)

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του Π.Γ. :

Λαϊκή επαγρύπνηση & κινητοποίηση για τις πυρκαγιές

Βρισκόμαστε απέναντι σε μια πύρινη λαίλαπα πρωτοφανούς έκτασης και καταστροφής δασών, σπιτιών και νοικοκυριών. Θρηνούμε ανθρώπινες ζωές.

Είναι ώρα άμεσης δράσης.

Το Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. καλεί τις κομματικές οργανώσεις και την ΚΝΕ σε επαγρύπνηση και άμεση κινητοποίηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Να κινητοποιήσουν το λαό για να προλάβουν αν είναι δυνατό την εκδήλωση νέων εμπρησμών.

Να κινητοποιήσουν τα συνδικάτα, να απευθυνθούν και να καλέσουν σε ετοιμότητα τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους τοπικούς φορείς.

Αυτή τη στιγμή η αυξημένη λαϊκή επαγρύπνηση και κινητοποίηση είναι ο παράγοντας αποφασιστικής σημασίας για να προληφθούν νέες πυρκαγιές.

Το χέρι των εμπρηστών αποθρασυμμένο από την πολιτική του δικομματισμού, τα διάφορα συμφέροντα και τις τεράστιες ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού, μόνο η λαϊκή κινητοποίηση μπορεί να το εξουδετερώσει.

ΑΘΗΝΑ 25/08/2007 ΤΟ Π.Γ. ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αναρτήθηκε στις ΚΚΕ, Φωτιά. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αμεση δράση και λαϊκη κινητοποιήση για την αντιμετώπιση των πυρκαγίων.
Αρέσει σε %d bloggers: