ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εργαλείο για τη μάχη

Απλή και χρηστική, ανανεωμένη και καλαίσθητη, πολύτιμη για όσους αναζητούν υλικά για την προεκλογική μάχη ή για την ενημέρωσή τους πάνω σε θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ, η ιστοσελίδα του Κόμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kke.gr.
Πληκτρολογώντας αυτή τη διεύθυνση ανοίγει στον υπολογιστή μια σελίδα που φέρει στο πάνω μέρος της το σύνθημα: ΚΚΕ Ισχυρό – Εμπιστοσύνη στη δύναμή σου, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν, άλλαξε εσύ.

Αμέσως από κάτω η τελευταία ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις κύριες αιτίες της τραγωδίας που βιώνει ο λαός με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στην ένδειξη «περιεχόμενα» περιλαμβάνονται αρχείο ανακοινώσεων, οι προεκλογικές δραστηριότητες του Κόμματος, αλλά και οι προτάσεις του για μια σειρά ζητήματα όπως η σωτηρία των δασών, η ανεργία, τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.

Στα δεξιά της ιστοσελίδας προβάλλονται τα προεκλογικά φυλλάδια του ΚΚΕ (για τα δάση, τις γυναίκες, το ασφαλιστικό κλπ.) και αριστερά οι αφίσες του Κόμματος.

Από τη σελίδα του Κόμματος μπορεί κανείς να μεταφερθεί στις ιστοσελίδες της ΚΝΕ, του «Ρ», του «902» και του «Οδηγητή». Ενώ στην ένδειξη «Επικοινωνία» μπορεί να βρει κάποιος διευθύνσεις, τηλέφωνα και φαξ κομματικών οργανώσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Εκλογές 2007, ΚΚΕ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εργαλείο για τη μάχη
Αρέσει σε %d bloggers: