ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ : Στέλνουν βοήθεια στους πυρόπληκτους

Σήμερα, στις 7 το πρωί αναχωρεί από τη Νομική Σχολή η πρώτη δόση του υλικού που συγκέντρωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι Νομικής, Οικονομικού, Νοσηλευτικής, Γεωλογικού, Βιολογικού, Χημικού, Φυσικού, Ιατρικής, Μαθηματικού για τους πυρόπληκτους του νομού Ηλείας.

Συγκεκριμένα, έχουν συγκεντρωθεί: 129 ζευγάρια γυναικεία παπούτσια, 11 ζευγάρια αντρικά παπούτσια, 12 ζευγάρια παιδικά παπούτσια, 16 σάκοι με αντρικά ρούχα, 30 σάκοι και μια κούτα με γυναικεία ρούχα, πέντε κούτες και πέντε σάκοι με παιδικά ρούχα, έξι κούτες με διάφορα ρούχα, μια κούτα με βρεφικά ρούχα, μία βαλίτσα και ένα σάκος με μπουφάν, δύο σάκοι με κουβέρτες, τέσσερις σάκοι με σεντόνια και πετσέτες, τέσσερις υπνόσακοι, και ένα σάκος με κάλτσες και πετσέτες, 2 σάκοι με σχολικές τσάντες, μια κούτα φάρμακα, 200 κουτιά γάλα, 20 κονσέρβες, 67 πακέτα μακαρόνια, 8 ντοματοπολτούς, μια κούτα χυμούς, 26 κονσέρβες τόνου και 2 κονσέρβες κομπόστα, τρεις κούτες με τρόφιμα, μια κούτα με μπισκότα και φρυγανιές, 9 κουτιά καφέδες, δύο κούτες με παιχνίδια, δύο κούτες με χαρτικά, σαπούνια, οδοντόκρεμες κλπ., μία κούτα με σχολικά τετράδια. Ενώ χτες το απόγευμα οι φοιτητικοί σύλλογοι θα διέθεταν και 150 ευρώ για την αγορά και άλλων τροφίμων.

Η συλλογή υλικού συνεχίζεται και υπενθυμίζεται ότι για τις σχολές του κέντρου συγκεντρώνεται δίπλα στην αίθουσα 2 του 1ου ορόφου της Νομικής Σχολής, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα (τηλ. Γιώργος Βρεττός: 6976154116). Για τις σχολές της Πανεπιστημιούπολης τις ίδιες ώρες, το υλικό συγκεντρώνεται στην αίθουσα του Φυσικού (τηλ. Αφεντούλα: 6932401306).

Για Θράκη και Καβάλα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στα τραπεζάκια της Πανσπουδαστικής και, αντίστοιχα, στα τηλέφωνα 6945991974 και 6945921094. Περισσότερες πληροφορίες στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.aei-tei.gr και http://sfnomikis.wordpress.com.

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Φωτιά, αλληλεγγύη, νεολαία. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ : Στέλνουν βοήθεια στους πυρόπληκτους
Αρέσει σε %d bloggers: