ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ : Στο ΠΑΣΟΚ συγκρούονται αδιέξοδα, όχι διαφορετικές πολιτικές

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τα προβλήματα των πυροπαθών, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σημείωσε για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ:

«Ολα αυτά τα οποία βλέπουμε αυτές τις μέρες και μέσα στην κυβέρνηση και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, κατά τη γνώμη μας, δεν πρέπει να αποπροσανατολίζουν το λαό.

Εμείς λέμε το εξής: Αν δεν απεγκλωβιστούν τα λαϊκά στρώματα, αν δεν εγκαταλείψουν τα δύο κόμματα εξουσίας και δεν προσχωρήσουν, πειθόμενα βέβαια, στη γραμμή ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των επιχειρηματιών, αν δεν απελευθερωθούν από τους αντιλαϊκούς μονοδρόμους, τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ο,τι κι αν γίνεται τώρα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, δε συγκρούονται διαφορετικές πολιτικές. Συγκρούονται θα έλεγα αδιέξοδα, γιατί έχει αδιέξοδα αυτό το κόμμα. Τέτοια αδιέξοδα είχε και η ΝΔ, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι δύο κόμματα τα οποία κινούνται στον ίδιο χώρο και ανταγωνίζονται ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος. Είναι δύο κόμματα με την ίδια στρατηγική, παρά τις όποιες ιστορικές διαφορές. Και θα έλεγα, με την ευκαιρία, οι άνθρωποι που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, να μην πιστέψουν ότι η διαμάχη που γίνεται σήμερα είναι για να γυρίσει το ΠΑΣΟΚ στις καλές μέρες της δεκαετίας του ’70, τότε που και εμείς ζητούσαμε συνεργασία. Το ποτάμι δε γυρνάει πίσω. Η διαμάχη δεν είναι τέτοια. Οι απλοί άνθρωποι να μην περιμένουν ότι από αυτήν τη διαμάχη θα βγει κάτι καλό. Θα διευθετήσουν οι ομάδες και οι παραομάδες και ό,τι είναι πίσω το νέο τους αρχηγό, για να συνεχίζεται η αντιπαράθεση και ο διαχωρισμός με τη ΝΔ. Αν αυτή η διαμάχη γινόταν πριν από 20 – 25 χρόνια, ενδεχομένως, θα μπορούσε να είχε βγάλει κάτι καλό. Σήμερα είναι αργά πια για να διορθωθεί το ΠΑΣΟΚ».

Advertisements
Αναρτήθηκε στις ΚΚΕ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, Πολιτική Κοροϊδια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ : Στο ΠΑΣΟΚ συγκρούονται αδιέξοδα, όχι διαφορετικές πολιτικές
Αρέσει σε %d bloggers: