Αύριο η ημερίδα με θέμα «Δάσος – λαϊκή περιουσία»

 

Με την ημερίδα με θέμα «Δάσος – λαϊκή περιουσία, πόλεις με υποδομές για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων», που θα γίνει αύριο, Κυριακή 30 του Μάρτη στις 11 π.μ. στο δημαρχείο Μενιδίου, κορυφώνεται η καμπάνια της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ για την προστασία της Πάρνηθας και τα αντιπλημμυρικά έργα.

Μετά την πεζοπορία (φωτ.) και τα αγωνιστικά Κούλουμα στην Πάρνηθα, η καμπάνια κορυφώνεται αύριο με την ημερίδα με θέμα: «Δάσος – λαϊκή περιουσία»

 

Η καμπάνια, που ξεκίνησε το Δεκέμβρη, κλείνει με μεγάλη επιτυχία και μετά από σειρά πολύμορφων δράσεων που ξετυλίχτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, περιλαμβάνοντας συγκεντρώσεις, περιοδείες, συναυλίες, οδοιπορίες, αγωνιστικά Κούλουμα, κ.ά.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις τους επιστήμονες αλλά και φορείς της Αυτοδιοίκησης. Τις εργασίες θα ανοίξει ο Θάνος Τραβασάρος, μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.

Η κεντρική εισήγηση με θέμα «Περιβάλλον – ποιότητα ζωής, πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» θα γίνει από τον Δήμο Κουμπούρη, βουλευτή του Κόμματος.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από τους Αντώνη Θεοχάρη, δασολόγο (για την πυρκαγιά της Πάρνηθας και τα μέτρα αποκατάστασης), Βαγγέλη Κορρέ, τοπογράφο μηχανικό (για τα αντιπλημμυρικά έργα στους δήμους), Βασίλη Τοπαλιανίδη, δημοτικό σύμβουλο Αχαρνών (για το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά στην Πάρνηθα).

Τοποθετήσεις θα γίνουν ακόμα από τον Λεωνίδα Κουρή, νομάρχη Ανατολικής Αττικής, και τον Παναγιώτη Φωτιάδη, δήμαρχο Αχαρνών

Advertisements
Αναρτήθηκε στις περιβάλλον, ΚΚΕ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αύριο η ημερίδα με θέμα «Δάσος – λαϊκή περιουσία»
Αρέσει σε %d bloggers: